Κατηγορίες

LAMBERTS L-ORNITHINE 500MG 60CAPS

LAMBERTS L-ORNITHINE 500MG 60CAPS
Μάρκα: Lamberts
Κωδικός Προϊόντος: 5055148403195
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 26,50€

Ποσότητα:  
   - Ή -   

LAMBERTS L-ORNITHINE 500MG 60CAPS

 

Η Ορνιθίνη παράγεται από την Αργινίνη και γι’αυτό θεωρείται ως μη απαραίτητο αμινοξύ.
Κάθε κάψουλα παρέχει 500mg Ορνιθίνης ελεύθερης μορφής για μέγιστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα. Όπως όλα τα σκευάσματα της Lamberts παρασκευάζεται εντός του Ηνωμένου Βασιλείου σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα της Φαρμακευτικής GMP (Pharmaceutical GMP)

Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 89118/16-12-2015. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Διατροφικές πληροφορίες

Aνά κάψουλα

L-Ornithine HCI

500mg

Συστατικά που χρησιμοποιούνται στη κάψουλα: Υδροχλωρική L-Ορνιθίνη, Περίβληµα Κάψουλας (Υδρόξυπρόπυλο Μεθυλοκυτταρίνη), Κυτταρίνη, Παράγοντες Αντισυσσωµάτωσης (Στεατικό Μαγνήσιο & Διοξείδιο του Πυριτίου).

Κατάλληλο για χορτοφάγους & για vegans

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 30λεπτά.

 

ΧΡΗΣΗ

Δοσολογία: 1 με 3 κάψουλες ημερησίως, μαζί με χυμό ή νερό παρά με γάλα. Τα αμινοξέα έχουν καλύτερη απορρόφηση όταν λαμβάνονται μισή ώρα πριν το φαγητό ή τον ύπνο.Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.

Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Αλλεργίες: Καμία

Προφυλάξεις: Αυτό το προϊόν δεν προτείνεται για παιδιά ή για εγκύους ή θηλάζουσες γυναίκες. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

ΚΡΕΜΩΔΗΣ ΣΚΟΝΗ ΣΕ ΔΙΑΦΑΝΗ ΚΑΨΟΥΛΑ ΛΕΥΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.

Συσκευασία: 60 Κωδικός: 8319