Κατηγορίες

ΙΑΜΑ CALENDULA CREAM 50ML

ΙΑΜΑ CALENDULA CREAM 50ML
Κωδικός Προϊόντος: 5213000600025
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 9,00€

Ποσότητα:  
   - Ή -   

ΙΑΜΑ CALENDULA CREAM 50ML

 

Η πραγματική Καλέντουλα
Για το ευαίσθητο και ερεθισμένο δέρμα.

Η κρέμα Καλέντουλα ΙΑΜΑ περιέχει το καθαρό και πλήρες εκχύλισμα καλέντουλας (δρόγης).
Διαφοροποιούμαστε επιτυγχάνοντας την συνολική αξιοποίηση των συστατικών του φυτού, χρησιμοποιώντας εκχύλισμα με υπερκρίσιμο υγρό CO2. Με αυτόν τον τρόπο παραλαμβάνονται επιπλέον συστατικά όπως τα καροτενοειδή με την αντιοξειδωτική τους δράση (χρώμα), καθώς και το αιθέριο έλαιο (οσμή).

Που μας είναι χρήσιμη:
Αναφερόμενοι στην κρέμα Καλέντουλα ΙΑΜΑ, δεν περιοριζόμαστε στις κλασσικές ενδείξεις της αντιμετώπισης απλώς του ερεθισμένου δέρματος, όπως με κάθε άλλη κρέμα καλέντουλα, αλλά έχουμε στα χέρια μας ένα προϊόν κατάλληλο για περιποίηση χεριών, περιποίηση και ενυδάτωση ταλαιπωρημένης επιδερμίδας, απλά εγκαύματα, εκζέματα, ατοπική δερματίτιδα, συγκάματα, καθώς και μία άριστη βρεφική κρέμα. Περιέχοντας προβιταμίνη Β5 5%, ήδη περιλαμβάνει και όλες τις ευεργετικές δράσεις μιας κρέμας πανθενόλης.

Σύνθεση
Η σύνθεση της κρέμας βασισμένη σε φυσικά συστατικά, ακολουθεί όλους τους σύγχρονους κανόνες και απαιτήσεις της επιστήμης, για ένα ασφαλές και αποτελεσματικό προϊόν. Αποδίδει τα συστατικά της με καλή ανοχή στο δέρμα, δεν περιέχει parabens, είναι δερματολογικά ελεγμένη, ευαπορρόφητη και εύχρηστη. Συνοδά συστατικά όπως πανθενόλη, βισαβολόλη, εκχύλισμα Centella asiatica και Boswellia serata αλλά και η ευαπορρόφητη υφή της, συντελούν στην αξιοποίηση της κρέμας Καλέντουλα ΙΑΜΑ ως κρέμα