Κατηγορίες

OptiLube Active 11ml (Προγεμισμένη Σύριγγα Με Γέλη Ξυλοκαϊνης)

OptiLube Active 11ml (Προγεμισμένη Σύριγγα Με Γέλη Ξυλοκαϊνης)
Κωδικός Προϊόντος: 5060222470635
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 2,00€

Ποσότητα:  
   - Ή -   

OptiLube Active 11ml (Προγεμισμένη Σύριγγα Με Γέλη Ξυλοκαϊνης)

Λιπαντικό ζελέ λιδοκαΐνης χωρίς χλωρεξιδίνη (CHG Free), σε προγεμισμένη σύριγγα 6 ml ή 11 ml

Η χλωροεξιδίνη μπορεί να είναι υπεύθυνη για αντιδράσεις υπερευαισθησίας σε μερικούς ασθενείς, για αυτό αναπτύχθηκε το OptiLube Active CHG Free ως εναλλακτική λύση για τους κλινικούς γιατρούς, με επίκεντρο τη βελτίωση των αποτελεσμάτων των ασθενών. Διατηρεί τα πρόσθετα οφέλη του τοπικού αναισθητικού (Lidocaine 2%).

OptiLube Active CHG Free
Ένα αποστειρωμένο τοπικό αναισθητικό (Lidocaine 2%) και λιπαντικό ζελέ ειδικά σχεδιασμένο για ουρολόγους, για βέλτιστη λίπανση και ευκολία χρήσης κατά τον καθετηριασμό της ουρήθρας και κατά την κυστεοσκόπηση.

Με το OptiLube Active CHG Free ο καθετηριασμός γίνεται πολύ πιο εύκολα και γρήγορα, ελαχιστοποιώντας έτσι τις πιθανότητες για κάποιο τραυματισμό ή μόλυνση. 

Με αυτή την πολύ συγκεκριμένη κλινική χρήση, το OptiLube Active συνδυάζει την ταχύτητα για χρήσης, την ασφάλεια του ασθενή και την ελαχιστοποίηση των χειρισμών.
Παρέχεται σε προγεμισμένες στείρες σύριγγες 6 ml και 11 ml
Κάθε σύριγγα είναι μεμονωμένα τυλιγμένη σε αποστειρωμένη συσκευασία

Το προϊόν και η συσκευασία έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με τους ιατρούς, ώστε να δημιουργηθεί μια σειρά από ευεργετικές λειτουργίες:
 

  • Η σύριγγα διαχωρίζεται εύκολα από το προστατευτικό πώμα της, υποστηρίζοντας μια τεχνική Aseptic Non Touch όταν προετοιμάζεται ένα στείρο πεδίο.
  • Στην ετικέτα κάθε σύριγγας οι ημερομηνίες κατασκευής και λήξης, καθώς και οι αριθμοί LOT,  είναι εύκολο να διατηρηθούν για ακριβή καταγραφή.
  • Εύχρηστη σύριγγα για ακριβή, ελεγχόμενη εφαρμογή.
  • Χωρίς λάτεξ.
  • Ο εργονομικός σχεδιασμός της σύριγγας εξαλείφει τον κίνδυνο αναρρόφησης ή βλάβης του ιστού.