Κατηγορίες

HANSAPLAST ΚΡΕΜΑ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ ΠΛΗΓΩΝ 20GR

HANSAPLAST ΚΡΕΜΑ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ ΠΛΗΓΩΝ 20GR
Μάρκα: Hansaplast
Κωδικός Προϊόντος: 4005800267239
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 4,50€

Ποσότητα:  
   - Ή -   

HANSAPLAST ΚΡΕΜΑ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ ΠΛΗΓΩΝ 20GR

Ενισχύει την επούλωση των πληγών και των ουλών του δέρματος

  • Έως και 2 φορές ταχύτερη επούλωση*
  • Συμβάλλει στην αισθητή μείωση των ουλών
  • Διατηρεί ενυδατωμένη την πληγή μειώνοντας τον κίνδυνο να ξηραθεί και να ξανανοίξει
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ανοιχτές πληγές
  • Δεν περιέχει ζωικά παράγωγα

Κρέμα Επούλωσης Πληγών Hansaplast για παιδιά

Μία κρέμα για την ενίσχυση και επιτάχυνση της φυσικής διαδικασίας επούλωσης μικρών επιφανειακών πληγών όπως κοψίματα, εκδορές, γδαρσίματα, πρώτου και δευτέρου βαθμού μικρότερα εγκαύματα. Η Κρέμα Επούλωσης Πληγών Hansaplast για παιδιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας επούλωσης πάνω σε ανοιχτή πληγή ή έγκαυμα.

Έχει αποδειχθεί κλινικά πως το υγρό περιβάλλον επούλωσης βοηθά και επιταχύνει τη φυσική διαδικασία επούλωσης. Η Κρέμα Επούλωσης Πληγών Hansaplast για παιδιά δημιουργεί ένα αεροδιαπερατό προστατευτικό φιλμ που προστατεύει το τραύμα από εξωτερικούς παράγοντες ενώ παράλληλα εμποδίζει την πληγή από το να ξηραθεί. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο πως ενισχύει την ταχύτερη επούλωση της πληγής και μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης ουλών.

Η Κρέμα Επούλωσης Πληγών Hansaplast για παιδιά είναι ιδιαίτερα φιλική με την επιδερμίδα. Η ήπια σύνθεση είναι δερματολογικά ελεγμένη* και κατάλληλη για μωρά, παιδιά και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Η Κρέμα Επούλωσης Πληγών Hansaplast για παιδιά δεν περιέχει χρωστικές ουσίες, αρώματα και ζωικά παράγωγα. Η κρέμα μπορεί να συνδυαστεί με τα επιθέματα Hansaplast για παιδιά, καθώς και με τα επιθέματα UniversalSensitiveAqua Protect.

*Δερματολογικά ελεγμένο ως προς την ανεκτικότητα της επιδερμίδας.