Κατηγορίες

LAMBERTS SOYA LECITHIN 1200MG 120CAPS

LAMBERTS SOYA LECITHIN 1200MG 120CAPS
Κωδικός Προϊόντος: 5055148400606
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 17,00€

Ποσότητα:  
   - Ή -   

LAMBERTS SOYA LECITHIN 1200MG 120CAPS

Η λεκιθίνη υπάγεται στα φωσφολιπίδια και αποτελεί μια από τις πιο πλούσιες πηγές 2 βασικών θρεπτικών συστατικών: της χολίνης και της ινοσιτόλης . Τα δύο αυτά θρεπτικά συστατικά αποτελούν λιποτροπικούς παράγοντες, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην γαλακτωματοποίηση των λιπών και τον ηπατικό καταβολισμό τους. Η λεκιθίνη αποτελεί την κύρια διατροφική πηγή της χολίνης με την μορφή της φωσφατιδυλοχολίνης.  Η φωσφατιδυλοχολίνη εν συνεχεία τρέπεται στον οργανισμό σε χολίνη αποτελώντας μια από τις σημαντικότερες βιταμίνες του συμπλέγματος Β.

Εκτός από τον ρόλο που διαδραματίζουν στον μεταβολισμό του λίπους, η λεκιθίνη και η χολίνη χρησιμοποιούνται από τον οργανισμό, ως δομικά συστατικά των κυτταρικών μεμβρανών και για την διευκόλυνση της διέλευσης των λιπών μέσω αυτών Τέλος, η χολίνη αποτελεί πρόδρομο ουσία του νευροδιαβιβαστή ακετυλοχολίνη, ο οποίος είναι εξαιρετικά σημαντικός για την λειτουργία του εγκεφάλου.

Αυτές οι κάψουλες προσφέρουν έναν εύκολο για την ενίσχυση της διατροφής με έξτρα λεκιθίνη, με κάθε κάψουλα να περιέχει 1200mg αγνή, μη γενετικά τροποποιημένη (GMO free) λεκιθίνη σόγιας.

Ανακεφαλαιώνοντας:

– η Soya Lecithin 1200mg της Lamberts αποτελεί πλούσια πηγή χολίνης.

– Η λεκιθίνη αποτελεί βασικό συστατικό της χολής.

– Μπορεί να συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία του ήπατος.

Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 97549/11.11.2014
Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Διατροφικές πληροφορίες

Aνά κάψουλα

Soya Lecithin

1200mg

providing: Phosphatidyl Choline

272mg*

Phosphatidyl Inositol

176mg*

Συστατικά που χρησιμοποιούνται στη κάψουλα: Λεκιθίνη Σόγιας, Περίβλημα κάψουλας (Γλυκερόλη, Ζελατίνη, Χρωστική: Οξείδιο του Σιδήρου), Έλαιο Φασολιών Σόγιας. * Η λεκιθίνη αποτελεί ένα φυσικό συστατικό των τροφίμων, για αυτό και τα επίπεδα των συστατικών της μπορεί να ποικίλουν. Τα επίπεδα αναφέρονται σε τιμές κατά προσέγγιση.