Κατηγορίες

NUTRALEAD MULTI DAILY EFF.20TABL ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

NUTRALEAD MULTI DAILY EFF.20TABL ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Κωδικός Προϊόντος: 5205352000042
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 6,00€

Ποσότητα:  
   - Ή -   

NUTRALEAD MULTI DAILY EFF.20TABL ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Συμπλήρωμα διατροφής σε αναβράζουσα μορφή με αντιοξειδωτική δράση για τις καθημερινές ανάγκες του οργανισμού. Η ολοκληρωμένη του φόρμουλα περιλαμβάνει το σύμπλεγμα Βιταμινών Β, τις Βιταμίνες Α, D, E, & C, Ρόδι, Ασβέστιο, Μαγνήσιο και Ιχνοστοιχεία.

Το Ρόδι είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που συμβάλλει στη θωράκιση της φυσικής άμυνας του οργανισμού και την καρδιαγγειακή υγεία.
To σύμπλεγμα βιταμινών B και το Μαγνήσιο συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος ενώ παράλληλα βοηθούν στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης*.

Η Βιταμίνη C προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες και συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος*.

Η Βιταμίνη Α συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης και της κατάστασης του δέρματος*.

Το Ασβέστιο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. Απαιτείται για τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών*.

* Τα παραπάνω αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).Αρ. Γνωστ. Ε.Ο.Φ.: 21553/ 26.02.19