Κατηγορίες

PRODIATEC 30CAPS

PRODIATEC 30CAPS
Μάρκα: Libytec
Κωδικός Προϊόντος: 5214001007042
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 16,00€

Ποσότητα:  
   - Ή -   

PRODIATEC 30CAPS

Τo PRODIATEC είναι συμπλήρωμα διατροφής που συνδυάζει δύο φυτικά εκχυλίσματα, μαζί με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

  • Περιέχει το μοναδικό πατενταρισμένο εκχύλισμα Portusana® από γλιστρίδα.
  • Περιέχει εκχύλισμα λαδανιάς (Cistus creticus), ενός Ελληνικού φυτού.
  • Ενισχύεται περαιτέρω για συνεργική δράση με τα ιχνοστοιχεία Cr, Zn και τις βιταμίνες B3 & B6.

Σύμφωνα με τον κατάλογο των επιτρεπόμενων ισχυρισμών υγείας το χρώμιο συμβάλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επίπεδων γλυκόζης στο αίμα, παράλληλα με τη δράση του ψευδαργύρου που συμβάλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των υδατανθράκων. Οι βιταμίνες B3 & B6 αποτελούν επίσης σημαντικά συστατικά, συμβάλλοντας στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. Η βιταμίνη Β6 συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου.

Το PRODIATEC, δεν περιέχει γλουτένη και λακτόζη, διατίθεται σε συσκευασία των 30 καψουλών και η συνιστώμενη δοσολογία του είναι μία κάψουλα την ημέρα πριν από το κύριο γεύμα.

Να μη χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις γνωστής υπερευαισθησίας σε κάποιο από τα συστατικά του προϊόντος. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας εάν βρίσκεστε υπό αγωγή υπογλυκαιμικών παραγόντων.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων :210 7793 777

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 7869/16.01.2020

Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.