Κατηγορίες

IMETEC ΘΕΡΜΟΦΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΥΧΕΝΑ 15watt

IMETEC ΘΕΡΜΟΦΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΥΧΕΝΑ 15watt
Κωδικός Προϊόντος: 8007403160203
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 25,00€

Ποσότητα:  
   - Ή -   

IMETEC ΘΕΡΜΟΦΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΥΧΕΝΑ 15watt

 

Ηλεκτρική θερμοφόρα χαμηλής κατανάλωσης αυχένα IMETEC

Η ηλεκτρική θερμοφόρα αποτελεί προϋπόθεση για ποιοτική ξεκούραση. Αυτή η θερμοφόρα της Imetec θα σας ζεσταίνει πραγματικά γρήγορα με 5 επίπεδα ισχύος για να ταιριάζει στις προσωπικές σας ανάγκες. Λόγω του ιδιαίτερου σχήματος, είναι ιδανικό για τη θέρμανση των μυών της πλάτης και του λαιμού. Η θερμοφόρα διαθέτει επίσης πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Φυσικά, υπάρχει προστασία έναντι της υπερθέρμανσης του συστήματος καθώς και η δυνατότητα πλύσης της θερμοφόρας.

Ο πόνος στον αυχένα (αυχεναλγία) είναι πολύ συχνός. Συνήθως προκαλείται από κακή στάση του σώµατος, όπως π.χ. σε κάποιον που εργάζεται µπροστά από έναν υπολογιστή, κοιµάται σε λάθος στάση ή οδηγεί για πολλές ώρες. Μπορεί να κρατάει για λίγες ώρες ή ηµέρες, ή να αποκτήσει χρόνιο χαρακτήρα. Ο πόνος στον αυχένα είναι συχνότερος στις γυναίκες από ότι στους άνδρες. Ο πόνος µπορεί να αντανακλά στο κεφάλι (στη µία ή και στις δύο πλευρές του κεφαλιού), στον ώµο, στα χέρια ή και στην πλάτη. Επίσης, µπορεί να υπάρχει περιορισµός στην κίνηση του αυχένα ή τοπικός σπασµός, αυτό που κοινώς ονοµάζεται “πιάσιµο” ή “ψύξη”. Συνήθως, αντιµετωπίζεται µε ξεκούραση και απλά φυσικά µέσα π.χ. µαλάξεις και θερµά επιθέµατα. Με την έναρξη του πόνου, η εφαρµογή τοπικού ψύχους  σταµατάει τη φλεγµονή. Αφού ηρεµήσει κάπως ο πόνος, µπορείτε να εφαρµόσετε τοπικά θερµότητα  για να ανακουφίσετε το µυϊκό σπασµό

Η χρήση της ηλεκτρικής θερμοφόρας μειώνει τους μυϊκούς πόνους καθώς και πόνους που σχετίζονται με την αρθρίτιδα και την ινομυαλγία, μειώνει τις αλλεργίες και έχει και θετική επίδραση στα προβλήματα ιγμορίτιδας. Ανακουφίζει επίσης από τους πόνους της περιόδους και δίνει ένα όμορφο αίσθημα ζεστασιάς.

 Ηλεκτρική θερμοφόρα χαρακτηριστικά

  • 75% οικονομία έναντι των συνηθισμένων θερμοφόρων των 100 watt
  • Ταχύτατη θέρμανση
  • Σύστημα ασφαλείας Electro Block
  • Αυτόματη απενεργοποίηση σε 3 ώρες
  • Ψηφιακός διακόπτης για 5 θερμοκρασίες με εξαιρετικά γρήγορη θέρμανση
  • Μαλακή εσωτερική επένδυση από μικροΐνα, πλενόμενη, αντιαλλεργική και διαπνέουσα
  • Διαστάσεις 42×38 cm