Κατηγορίες

PARODONTAX ULTRA CLEAN TOOTHPASTE 75ML

PARODONTAX ULTRA CLEAN TOOTHPASTE 75ML
Κωδικός Προϊόντος: 5054563019103
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 4,00€

Ποσότητα:  
   - Ή -   

PARODONTAX ULTRA CLEAN TOOTHPASTE 75ML

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΑ ΟΥΛΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ PARODONTAX

Τα υγιή ούλα δεν αιμορραγούν, επομένως αν παρατηρήσετε αιμορραγία των ούλων κατά το βούρτσισμα των δοντιών ή τη χρήση οδοντικού νήματος, μπορεί να αποτελεί σημάδι ασθένειας των ούλων. Αν το πρόβλημα δεν αντιμετωπιστεί, μπορεί να επιδεινωθεί και να οδηγήσει σε κακοσμία του στόματος, κοκκίνισμα και πρήξιμο των ούλων, υποχώρηση των ούλων και σταδιακά σε απώλεια των δοντιών.

Αφαιρώντας με φυσικό τρόπο τη συσσωρευμένη βακτηριακή πλάκα από τη γραμμή των ούλων, η οδοντόκρεμα parodontax βοηθά να διατηρείται σφιχτή η γραμμή των ούλων και είναι 4Χ πιο αποτελεσματική* από μια συνηθισμένη οδοντόκρεμα στην αντιμετώπισης της βασικής αιτίας της αιμορραγία των ούλων. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο, ότι όταν χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα, βοηθά στην πρόληψη και την αντιμετώπιση της αιμορραγίας των ούλων.

ΝΕΑ PARODONTAX COMPLETE PROTECTION ΓΙΑ ΠΙΟ ΥΓΙΗ ΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

Η σωστή φροντίδα των ούλων είναι ζωτικής σημασίας, καθώς τα υγιή ούλα αποτελούν τα θεμέλια για δυνατά δόντια. Μπορείτε επίσης να διατηρείτε τα δόντια σας καθαρά, καθώς και τη φυσική τους λευκότητα. Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρείτε τα δόντια και τα ούλα σας υγιή είναι το βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα, για δύο λεπτά, με μια οδοντόκρεμα που βοηθά στην προστασία των ούλων και των δοντιών.

PARODONTAX ULTRA CLEAN

Η parodontax Ultra Clean αφαιρεί τα βακτήρια που προκαλούν την αιμορραγία των ούλων, διατηρώντας τα ούλα σας υγιή και τα δόντια σας δυνατά, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αίσθηση βαθύ καθαρισμού και φρεσκάδας στο στόμα.