Κατηγορίες

NOZOVENT DILATOR (ΡΙΝΙΚΟΣ ΔΙΑΣΤΟΛΕΑΣ) 2ΤΕΜ PHARMAQ

NOZOVENT DILATOR (ΡΙΝΙΚΟΣ ΔΙΑΣΤΟΛΕΑΣ) 2ΤΕΜ PHARMAQ
Κωδικός Προϊόντος: 7350089130277
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 10,00€

Ποσότητα:  
   - Ή -   

NOZOVENT DILATOR (ΡΙΝΙΚΟΣ ΔΙΑΣΤΟΛΕΑΣ) 2ΤΕΜ PHARMAQ

Το Nozovent Dilator είναι ελαστικός ρινικός διαστολέας, κατασκευασμένος από ιατρικό πλαστικό, για εσωτερική διάνοιξη των ρινικών στομίων και διευκολύνει τη σωστή αναπνοή σε καταστάσεις μόνιμης ή παροδικής ρινικής απόφραξης.

Η σωστή αναπνοή βασίζεται κυρίως στην εισπνοή από τη μύτη και την εκπνοή από το στόμα. Με αυτόν τον τρόπο, αποφεύγεται η ενδεχόμενη εμφάνιση αναπνευστικών δυσλειτουργιών (άσθμα, χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, βρογχίτιδες, κ.α.).

Η χρήση του Nozovent Dilator είναι ιδανική σε περιπτώσεις όπως:

  • Ροχαλητό, γιατί διευκολύνει την αναπνοή από τη μύτη και αποτρέπει το ροχαλητό με αποτέλεσμα να βελτιώνει τη ποιότητα του ύπνου.
  • Σπορ & ασχολίες που απαιτούν φυσική άσκηση γιατί βελτιώνει την αναπνοή από τη μύτη, το οποίο έχει σαν επακόλουθο τη καλύτερη λειτουργία της καρδιάς και των πνευμόνων.
  • Καταστάσεις μόνιμης ή παροδικής ρινικής απόφραξης: ρινικό διάφραγμα, κρυολόγημα, αλλεργική ρινίτιδα.

Οδηγίες χρήσης


Πιέστε τις δύο επίπεδες επιφάνειες (πτερύγια) ανάμεσα στον αντίχειρα και στον δείκτη. Τοποθετήστε ένα «πτερύγιο» μέσα σε κάθε ρουθούνι, εφαρμόζοντας προς το ανώτερο σημείο της μύτης (χόνδρος) και εν συνεχεία τοποθετήστε το Nozovent – πιέζοντας τα πτερύγια – σε τέτοια θέση έτσι ώστε οι μεγάλες μπίλιες να κοιτούν προς τα κάτω, προς την άκρη της μύτης (ρουθούνια). Τραβήξτε προσεκτικά το ενδιάμεσο τμήμα που βρίσκεται έξω από τη μύτη για να βεβαιωθείτε ότι το Nozovent είναι σωστά τοποθετημένο.

Κατασκευάζεται από ιατρικό πλαστικό Pebax US Class VI Plastic και είναι αποτέλεσμα Σουηδικής Έρευνας και Τεχνολογίας, με εγκεκριμένο σχεδιασμό και ευρεσιτεχνία.

Medical Device Class VI