Κατηγορίες

Antistax double freshness Fresh Leg Gel 125 ml

Κωδικός Προϊόντος: 3582910081975
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 12,00€

Ποσότητα:  
   - Ή -   

Antistax double freshness Fresh Leg Gel 125 ml

ANTISTAX COOLING LEG GEL 125ml

Η Boehringer Ingelheim κυκλοφορεί από τον Ιανουάριο 2010 και στην ελληνική αγορά το Antistax , ένα νέο εύχρηστο και αποτελεσματικό προϊόν για την αντιμετώπιση των συνήθων φλεβικών προβλημάτων των κάτω άκρων.
Το Antistax έρχεται να προσφέρει πολύτιμη βοήθεια σε όλους όσους ζητούν μια απλή, εύχρηστη και φυσική λύση για την αποτελεσματική ανακούφιση από το βάρος, το οίδημα, τον πόνο , την κούραση και τελικά την διατήρηση της υγείας των φλεβών στα κάτω άκρα.
Το Antistax περιέχει ένα μοναδικό τυποποιημένο εκχύλισμα φυσικών φλαβονοειδών, το AS 195, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως επί πολλά χρόνια και σε πολλές άλλες χώρες όπως Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία κ.λπ.
Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι :
- Ανακουφίζει από τα συνηθισμένα ενοχλητικά συμπτώματα, όπως πρήξιμο και αίσθημα βάρους. - Μειώνει σημαντικά το οίδημα σφυρών και κνήμης.
Το Antistax διατίθεται σε δύο μορφές για ολοκληρωμένη χρήση,
- Antistax δισκία*, που περιέχει 360mg εκχυλίσματος AS 195 ανά δισκίο, με δοσολογία 1 δισκίο την ημέρα.
- Antistax Cooling Leg Gel , που περιέχει 1,250 mg εκχυλίσματος AS 195/100g.
Το Antistax Cooling Leg Gel είναι ένα μοναδικό, εύκολα απορροφούμενο και μη λιπαρό προϊόν, που ανακουφίζει αμέσως και αναζωογονεί τα κουρασμένα, βαριά πόδια.
Απορροφάται γρήγορα και αρχίζει να δρα άμεσα. Μπορεί να φυλάσσεται από το χρήστη στο ψυγείο για επιπρόσθετη δροσιστική δράση.
* Το Antistax δισκία αποτελεί συμπλήρωμα διατροφής και δεν είναι απαραίτητο εάν η διατροφή είναι ισορροπημένη.
Μόνο από τα φαρμακεία. Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 6115/29-1-2008