Κατηγορίες

OMEGAFARM LIPARA OXEA MEDICHROM 3 1000 mg CAPS X 30

OMEGAFARM LIPARA OXEA MEDICHROM 3 1000 mg CAPS X 30
Κωδικός Προϊόντος: 5206609300427
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 11,00€

Ποσότητα:  
   - Ή -   

OMEGAFARM LIPARA OXEA MEDICHROM 3 1000 mg CAPS X 30

 

Το BIO OMEGAFARM OMEGA 3 1000 MG είναι συμπλήρωμα διατροφής με ωμέγα-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα ψυχρής πίεσης. Περιέχει συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο μοριακής απόσταξης θαλάσσιων ψαριών, πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα ΕΡΑ/DHA σε φυσική μορφή τριγλυκεριδίων. 

Συμβάλλει στην καλή υγεία της καρδιάς και του εγκεφάλου, στον έλεγχο της χοληστερόλης, στην ενίσχυση της μνήμης και στη διατήρηση της φυσιολογικής όρασης. Με βιταμίνη Ε για αντιοξειδωτική προστασία. 
Τα ιχθυέλαια είναι πλούσιες πηγές σε ω-3 λιπαρά οξέα και συγκεκριμένα σε EPA (εικοσαπενταενοϊκό οξύ) και DHA (εικοσαδυοεξαενοϊκό οξύ). 

Τα EPA και DHA συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς. Ελαττώνουν τα τριγλυκερίδια και την κακή χοληστερόλη στο αίμα, μειώνουν την αρτηριακή πίεση και είναι ευεργετικά για τις καρδιαγγειακές παθήσεις. Το DHA είναι πολύτιμο για την καλή λειτουργία του εγκεφάλου. Η ανεπάρκειά του έχει συσχετιστεί με τη νόσο Αλτσχάιμερ. Είναι ιδιαίτερα απαραίτητο για την καλή υγεία των ματιών και του νευρικού συστήματος, τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ηλικιωμένους. 

Τα ω-3 λιπαρά οξέα αποτελούν βασικό δομικό συστατικό των νευρικών κυττάρων, οπότε συσχετίζονται και με την εγκεφαλική λειτουργία. Σύμφωνα με έρευνα, τα ω-3 από ιχθυέλαια φαίνεται ότι μπορούν να καθυστερήσουν τη μείωση της γνωσιακής λειτουργίας που παρουσιάζεται σε ηλικιωμένους. Επιπλέον, η πρόσληψη ω-3 λιπαρών οξέων δρα ευεργετικά ενάντια στα συμπτώματα της κατάθλιψης.