Κατηγορίες

HYLO-COMOD EYE DROPS 10ml

HYLO-COMOD EYE DROPS 10ml
Κωδικός Προϊόντος: 4031626710369
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 7,50€

Ποσότητα:  
   - Ή -   

Οφθαλμικές σταγόνες Hylo-Comod με Natriumhyaluronat Περιεκτικότητα: 1mg/ml 10 ml (300 drops)

Το αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα των σταγόνων HYLO-CARE είναι το σύστημα εφαρμογής τους COMOD (δηλαδή COntinuous MOnoDose-System) που μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης του εσωτερικού περιεχόμενου του φιαλιδίου. Επιπλέον, με το COMOD ο χρήστης μπορεί να κάνει περισσότερη οικονομία στην κατανάλωση με το να προσδιορίζει την ακριβή δοσολογία (με τη κατάλληλη πίεση μπορούμε να επηρεάσουμε την ποσότητα).

Οι οφθαλμικές σταγόνες HYLO-COMOD περιέχουν υαλουρονικό οξύ, μια ουσία φυσιολογική στο ανθρώπινο σώμα η οποία βρίσκεται για παράδειγμα στο αρθρικό υγρό και στο υαλοειδές σώμα του οφθαλμού. Αυτή η ουσία έχει την ικανότητα να δημιουργεί στην επιφάνεια του ματιού ένα ομοιόμορφο, σταθερό και μακράς διάρκειας φιλμ ενυδάτωσης, το οποίο μένει εκεί χωρίς να επηρεάζει αρνητικά την όραση. Έτσι το μάτι προστατεύεται από την ξηροφθαλμία και τους ερεθισμούς.

Όταν χρησιμοποιείτε τις οφθαλμικές σταγόνες HYLO-COMOD, η χρήση των φακών επαφής γίνεται πιο ευχάριστη και επιπλέον δε δημιουργούνται εναποθέσεις στην επιφάνεια τους, γεγονός που κάνει τη χρήση τους πιο υγιεινή.

Οι HYLO-COMOD παρέχουν αποτελεσματική ανακούφιση από την αίσθηση της πίεσης, καψίματος και της ξηρότητας των ματιών. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα όμως των οφθαλμικών σταγόνων HYLO-CARE είναι ότι δεν περιέχουν συντηρητικά, γεγονός που τις καθιστά ανεκτές, ακόμα και για μακροχρόνια χρήση.

Συνίσταται η κατανάλωση εντός 3 μηνών μετά το άνοιγμα.

Περιεκτικότητα: 1mg/ml