Κατηγορίες

BIODROP EYE DROPS 10ML

BIODROP EYE DROPS 10ML
Κωδικός Προϊόντος: 6420618263477
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 8,50€

Ποσότητα:  
   - Ή -   

BIODROP EYE DROPS 10ML

Περιέχει υαλουρονικό οξύ*, που  είναι φυσικός ενυδατικός παράγων και ανακουφίζει  τα μάτια  διατηρώντας  την απαραίτητη υγρασία που χρειάζονται.  Απαλύνει τα συμπτώματα της ξηροφθαλμίας προστατεύοντας  το επιθήλιο  και  επιταχύνοντας  την επούλωση τραυμάτων του κερατοειδούς. Είναι κατάλληλο για συχνή και μακρόχρονη χρήση.

Το  BIODROP δεν  έχει συντηρητικά η συστατικά που προέρχονται από το ζωικό η φυτικό βασίλειο και δεν περιέχει κανένα συστατικό που ερεθίζει τα μάτια. Οι  χημικές  και φυσικές ιδιότητές του  έχουν προσαρμοστεί  ώστε να προσομοιάζουν με το υγειές δάκρυ,  προσφέροντας αίσθημα και άνεση φυσικότητας .

Συσκευάζεται σε ένα εύχρηστο φιαλίδιο των 10 ml ( 200 σταγόνες).

 Διαθέτει αποκλειστικό μηχανισμό διατήρησης της στειρότητας του διαλύματος , ειδικά   σχεδιασμένο για αποστειρωμένα και οφθαλμολογικά προϊόντα  που δεν περιέχουν συντηρητικά.

Η διάρκεια  του προϊόντος είναι 2 έτη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός  3 μηνών από την ημερομηνία πρώτης χρήσης του .

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι χρήστες φακών επαφής επιτυγχάνουν άριστο ενυδατικό αποτέλεσμα  χρησιμοποιώντας το διάλυμα καθαρισμού φακών επαφής BioTwin® μαζί με τις σταγόνες BIODROP ενώ «φορούν» τους φακούς επαφής .