Κατηγορίες

Apaisyl Αντι-κουνουπική λοσιόν για πρόσωπο και σώμα 30ml.

Apaisyl Αντι-κουνουπική λοσιόν για πρόσωπο και σώμα 30ml.
Κωδικός Προϊόντος: 3401521209267
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 6,50€

Ποσότητα:  
   - Ή -   

Apaisyl Αντι-κουνουπική λοσιόν για πρόσωπο και σώμα 30ml.

Apaisyl®Répulsif Moustiques

Τι είναι το Apaisyl Repulsif Mustiques;

Είναι μια εντομοαπωθητική λοσιόν για το πρόσωπο και το σώμα που απωθεί αποτελεσματικά Ευρωπαϊκά και Τροπικά έντομα με δράση έως 8 ώρες: (1) κουνούπια, σκνίπες και τσιμπούρια, και ασιατικά κουνούπια-τίγρεις (3 ώρες). Μπορεί επίσης να αποτρέψει σφήκες, μέλισσες και μύγες. Το προιόν είναι δερματολογικά ελεγμένο και σύμφωνο με τις συστάσεις των οργανισμών υγείας. (2)

Πώς δρα το εντομοαπωθητικό Apaisyl;

Η απωθητική ουσία που περιέχει to Apaisyl Repulsif Moustiques η οποία ονομάζεται IR3535, είναι αναγνωρισμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) ως απωθητικός παράγοντας του οποίου η αποτελεσματικότητα έχει αποδειχθεί στο εργαστήριο και σε πραγματικές συνθήκες.(3) Βοηθάει στην προστασία από τα τσιμπήματα και την πιθανή ταλαιπωρία που μπορούν να προκαλέσουν. Δρα στην προστασία από έντομα φορείς σοβαρών ασθενειών όπως η ελονοσία, ο δάγκειος πυρετός και chikungunya.

Οδηγίες χρήσης:

Η λοσιόν Apaisyl μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ενήλικες και παιδιά άνω των 30 μηνών, καθώς και από έγκυες και θηλάζουσες* γυναίκες σε περιοχές που υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης σοβαρής λοιμώδους νόσου από έντομα.

*Οι θηλάζουσες γυναίκες δεν πρέπει να το εφαρμόζουν στο στήθος και πρέπει να πλένουν τα χέρια τους πριν το θηλασμό.

Εφαρμόστε το προϊόν στα ακάλυπτα μέρη του σώματος (περίπου 2 ψεκασμοί ανά πήχη χεριού) και αλείψτε ομοιόμορφα με τα χέρια. Μην ψεκάζετε απευθείας στο πρόσωπο. Για να το χρησιμοποιήσετε στο πρόσωπο, βάλτε στις παλάμες των χεριών σας και απλώστε προσεκτικά στο πρόσωπο του ενήλικα ή του παιδιού, αποφεύγοντας τα μάτια και το στόμα. Πλύνετε τα χέρια σας μετά τη χρήση. Εφαρμόστε ξανά αν χρειαστεί, ειδικά μετά το κολύμπι ή το μπάνιο.

Μέγιστη ασφάλεια και ανεκτικότητα:

Το εντομοαπωθητικό Apaisyl είναι πλήρως συμβατό με τους ευρωπαϊκούς κανόνες που ισχύουν για τα βιοκτόνα προϊόντα.

Που μπορώ να το αγοράσω;

Το Apaisyl Repulsif Moustiques πωλείται στα φαρμακεία σε συσκευασίες 30ml και 140ml.

Προειδοποίηση:

Εξωτερική χρήση. Μην καταπίνετε. Σε περίπτωση κατάποσης ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή. Επικοινωνήστε με το πλησιέστερο κέντρο δηλητηριάσεων.

Μην εφαρμόζετε τη λοσιόν Apaisyl σε παιδιά κάτω των 30 μηνών. Η εφαρμογή σε παιδιά να γίνεται από έναν ενήλικα.

Ερεθίζει τα μάτια: αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και τους βλεννογόνους (Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια και τους βλεννογόνους, ξεπλύνετε καλά με καθαρό νερό και συμβουλευτείτε ένα γιατρό).

Μην εφαρμόζετε σε ερεθισμένο δέρμα ή στα χέρια των μικρών παιδιών (κίνδυνος κατάποσης).

Να χρησιμοποιείται μόνο σε καλά αεριζόμενο χώρο.

Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου.

Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Μακριά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές. Όταν το χρησιμοποιείτε μην τρώτε, μην πίνετε, μην καπνίζετε. Διατηρείται σταθερό στην αρχική του κλειστή συσκευασία, σε θερμοκρασία δωματίου

(1)Caroll.J.Med.Entomol.45(4) : 706-714 (2008).

(2) Institut de Veille Sanitaire. BEH 17 mai 2011 / N° 18-19.

(3) OMS. Voyages internationaux et santé. 2010.