Κατηγορίες

BACTEO APAISYL 30ml

BACTEO APAISYL 30ml
Κωδικός Προϊόντος: 3401343254148
Διαθεσιμότητα: Δεν υπάρχει σε απόθεμα
Τιμή: 6,40€

Ποσότητα:  
   - Ή -   

BACTEO APAISYL 30ml

Το BacteoApaisyl προσφέρει επουλωτική αντιβακτηριδιακή φροντίδα για την καταμολέμηση των βακτηρίων ( σταφυλόκοκκος και στρεπτόκοκκος) που είναι υπεύθυνα για τις περισσότερες δερματικές μολύνσεις: μολυσμένα και φλεγμονώδη τραύματα, δερματικό απόστημα, ενδοφυία, παρανυχίδες, πυοφύτες κλπ. Δεν περιέχει οινόπνευμα και δεν προκαλεί τσούξιμο.

Δράση: Το BacteoApaisyl περιέχει: Chlorhexidine 0.3%, έναν αντιβακτηριδιακό παράγοντα με ευρύ φάσμα δράσης, που καθαρίζει και απολυμαίνει αποτελεσματικά το δέρμα.

Δρα άμεσα (σε λιγότερο από 5 λεπτά) και ανακουφίζει από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Chitosan, ένα θαλάσσιο πολυμερές που βοηθά να σχηματιστεί ένα υδροδιαλυτό φιλμ. Αυτό δρα ως εμπόδιο ενάντια στα βακτήρια και στους εξωτερικούς παράγοντες. Βοηθά στην απορρόφηση του προϊόντος από το δέρμα και έχει θεραπευτικές ιδιότητες.

Η σύνθεση του BacteoApaisyl είναι εμπλουτισμένη με αλλαντοϊνη και πανθενόλη που καταπραΰνουν το δέρμα και δίνουν αίσθηση φρεσκάδας. Αποτελεσματικό και καλά ανεκτό: Δερματολογικοί έλεγχοι δείχνουν ότι το BacteoApaisyl είναι πολύ καλά ανεκτό.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ενήλικες και παιδιά άνω των 30 μηνών.

Χρήση: Καθαρίστε καλά την πληγείσα περιοχή. Εφαρμόστε το τζελ 2-3 φορές την ημέρα (πρόσωπο και σώμα).

Προσοχή: Το BacteoApaisyl είναι μόνο για εξωτερική χρήση, να μην καταπίνεται. Μην εφαρμόζετε γύρω από τα μάτια.

Χρήση μόνο σε ενήλικες και παιδιά άνω των 30 μηνών. Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Σε περίπτωση εκτεταμένου προβλήματος συμβουλευτείτε το γιατρό σας.