Κατηγορίες

Nivea Deodorant Anti-Perspirant Black & White Invisible Original 150 ml

Nivea Deodorant Anti-Perspirant Black & White Invisible Original 150 ml
Κωδικός Προϊόντος: 4005900388612
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 2,00€

Ποσότητα:  
   - Ή -   

Nivea Deodorant Anti-Perspirant Black & White Invisible Original 150 ml

 

Αποσμητικό: αξιόπιστη προστασία


Είτε λόγω άσκησης, άγχους ή ζέστης, η εφίδρωση είναι μια φυσιολογική αντίδραση, με την οποία το σώμα μας ρυθμίζει τη θερμοκρασία του. Ωστόσο, η εφίδρωση μπορεί επίσης να προκαλέσει γρήγορα δυσάρεστες οσμές και υπερβολική υγρασία, ειδικά στις μασχάλες. Τα σύγχρονα αποσμητικά ή αντιιδρωτικά εξουδετερώνουν τις δυσάρεστες οσμές και προσφέρουν μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας όλη την ημέρα. Ωστόσο, τα αντιιδρωτικά εξουδετερώνουν επίσης την ίδια την εφίδρωση.

Αποσμητικό ή αντιιδρωτικό;


Όμως ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα αποσμητικό και ένα αντιιδρωτικό; Ένα προϊόν που απλώς αποτρέπει τη δυσοσμία του σώματος ονομάζεται αποσμητικό. Τα αποσμητικά σκοτώνουν τα βακτήρια ή τα εμποδίζουν να πολλαπλασιαστούν. Επιπλέον, καλύπτουν τις οσμές του σώματος με ένα ευχάριστο άρωμα. Στα άτομα που ιδρώνουν πολύ λίγο από τη φύση τους ή που δεν επιθυμούν να επηρεάσουν την εφίδρωση του σώματός τους, συνιστάται να επιλέξουν ένα αποσμητικό. Εκείνοι που αποφεύγουν συνειδητά τα άλατα αλουμινίου θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιούν αποσμητικό, καθώς όλα τα προϊόντα της σειράς της NIVEA που χαρακτηρίζονται ως «αποσμητικά» είναι εγγυημένα απαλλαγμένα από άλατα αλουμινίου. Τα άτομα που ιδρώνουν περισσότερο και θέλουν να μειώσουν τη φυσική παραγωγή ιδρώτα τους, θα πρέπει να χρησιμοποιούν ένα αντιιδρωτικό. Ένα αντιιδρωτικό αναστέλλει αποτελεσματικά την παραγωγή ιδρώτα στις μασχάλες, καθυστερώντας έτσι τον σχηματισμό δυσάρεστων οσμών του σώματος και λεκέδων υγρασίας στα ρούχα. Τα προϊόντα αυτά περιέχουν άλατα αλουμινίου - σύμφωνα με μελέτες που έχουν διεξαχθεί από κορυφαίους ειδικούς, πιστεύεται ότι αυτά τα άλατα είναι ακίνδυνα για την υγεία. Τα αποσμητικά και τα αντιιδρωτικά είναι πιο αποτελεσματικά όταν χρησιμοποιούνται σε καθαρή επιδερμίδα. Για μια αίσθηση καθαρότητας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, είναι καλύτερο να εφαρμόζονται το πρωί αμέσως μετά το ντους.

Ένα αποσμητικό για όλες τις περιστάσεις: σπρέι ή roll-on


Σπρέι ή roll-on  – ποιο τύπο αποσμητικού προτιμάς; Στην Ελλάδα, οι άνδρες προτιμούν τα κλασικά αποσμητικά σπρέι, ενώ τα roll-on είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στις γυναίκες. Ένα αποσμητικό σπρέι παρέχει μια ιδιαίτερη αίσθηση φρεσκάδας. Εφαρμόζεται απαλά στην επιδερμίδα σου, διατηρώντας τις μασχάλες σου ουσιαστικά στεγνές, ώστε να μπορείς να ντυθείς σχεδόν αμέσως. Η υγιεινή εφαρμογή και το υπέροχο άρωμα φρεσκάδας είναι επίσης μερικά από τα πλεονεκτήματα της χρήσης αποσμητικού σπρέι. Για τη βέλτιστη δυνατή απόδοση προστασίας, ανακίνησε το αποσμητικό πριν από τη χρήση. Επιπρόσθετα, τα αποσμητικά σπρέι της NIVEA διατίθενται επίσης σε πρακτικό μίνι μέγεθος για φρεσκάδα εν κινήσει! Τα αποσμητικά roll-on είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στις γυναίκες. Η περιστρεφόμενη μπίλια προσφέρει βέλτιστη δοσολογία με το αποσμητικό roll-on. Επιπλέον, τα αποσμητικά roll-on είναι πολύ ήπια για το δέρμα και, ως εκ τούτου, επίσης κατάλληλα για τις ευαίσθητες μασχάλες. Για να αποφύγεις τους λεκέδες από αποσμητικό στα ρούχα σου, θα πρέπει να επιλέγεις αποσμητικά που περιέχουν ειδικά συστατικά για την αποφυγή λευκών υπολειμμάτων στα σκούρα υφάσματα ή κίτρινων λεκέδων στα λευκά υφάσματα.