Κατηγορίες

STR8 Body refresh adventure 150ml

STR8 Body refresh adventure 150ml
Κωδικός Προϊόντος: 5201314048824
Διαθεσιμότητα: Δεν υπάρχει σε απόθεμα
Τιμή: 2,50€

Ποσότητα:  
   - Ή -   
STR8 Deos & Shower Gels Re-launch
 

Το STR8, το πιο αγαπημένο ανδρικό άρωμα, εξελίσσεται και παρουσιάζει τη νέα του εποχή μαζί με δυναμικές εκπλήξεις. 

Ο σημερινός άντρας γίνεται όλο και πιο απαιτητικός στα προϊόντα που χρησιμοποιεί. Η καθημερινή ζωή του είναι γεμάτη προκλήσεις και εμπειρίες και το STR8 του δίνει την ελευθερία και την ευελιξία που χρειάζεται μέσω των 2 διαφορετικών ανασυσκευασμένων προϊοντικών σειρών: Την αρωματική σειρά και τη σειρά performance που αποτελείται από aντι-ιδρωτικά αποσμητικά Spray & Roll-On, αλλά και αφρόλουτρα διπλής δράσης για μαλλιά και σώμα.

Γνωρίστε την ανασυσκευασμένη σειρά αποσμητικών STR8. Στόχος μας η δημιουργία ενός προϊόντος φιλικού προς το χρήστη 1) με αεροδυναμικό design και περιστρεφόμενο κλείδωμα-ξεκλείδωμα στην περίπτωση των σπρέι 2) με συσκευασία ‘’upside down’’ στα roll-ons που εξασφαλίζει ότι το προϊόν δεν θα στεγνώσει ποτέ και θα χρησιμοποιηθεί ολόκληρη η ποσότητα από τον καταναλωτή.

Αρωματικά Αποσμητικά
Το αγαπημένο σας άρωμα STR8 είναι διαθέσιμο στο αντίστοιχο αρωματικό αποσμητικό σπρέι & roll-on με άρωμα που διαρκεί μέχρι και 24 ώρες, αλλά και στο αντίστοιχο natural spray. Επιλέξτε ανάμεσα στα 7 μοναδικά αρώματα της σειράς: Original, Oxygen, Adventure, Unlimited, Freedom, Discovery και το νέο On The Edge.

Αποσμητικά υψηλών απαιτήσεων
Όταν οι εμπειρίες γίνονται ακόμη πιο έντονες, το STR8 μπορεί να ανταπεξέλθει. Για τους άντρες που απολαμβάνουν τη ζωή και τις έντονες στιγμές της, το STR8 προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά με εξελιγμένες προϊοντικές φόρμουλες & φρέσκα αρώματα στις κατηγορίες των αντι-ιδρωτικών αποσμητικών σπρέι & roll-ons.

H σειρά STR8 Cool & Dry Deodorants και Roll-ons προσφέρει 48ωρη δράση κατά της εφίδρωσης και διάρκεια στο άρωμα χάρη στη νέα προϊοντική φόρμουλα του STR8, που δρα σε 4 επίπεδα:
--48ωρη προστασία κατά της εφίδρωσης
--Δράση κατά της δυσοσμίας που προκαλείται από τον ιδρώτα
--Έντονο και δροσερό άρωμα
--Δεν αφήνει λευκά στίγματα

H σειρά STR8 Cool & Dry περιλαμβάνει 4 αρώματα: Midnight Run,, Cool Escape, Breezy Drive και το νέο Skin Protect που περιέχει ενεργά συστατικά φιλικά προς το δέρμα.

Επίσης γνωρίστε την ανασυσκευασμένη σειρά αφρόλουτρων STR8. Στόχος μας η δημιουργία ενός προϊόντος φιλικού προς το χρήστη με εύκολο άνοιγμα-κλείσιμο με ένα μόνο χέρι κατά τη διάρκεια του ντους χάρις το νέο design καπακιού.

To STR8 περιλαμβάνει αφρόλουτρα υψηλών απαιτήσεων για μαλλιά και σώμα με έντονα δυναμικά αρώματα που το καθένα από αυτά περιέχει συστατικά που προσφέρουν και ένα διαφορετικό όφελος ανά τύπο μαλλιών. Η σειρά αποτελείται από 6 διαφορετικά αφρόλουτρα : Original , Unlimited, Aqua Breeze, Lime Peak, Oxygen Burst & το νέο Power Zone