Κατηγορίες

NOXZEMA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟς 300ML

NOXZEMA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟς 300ML
Κωδικός Προϊόντος: 8002340012929
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 3,40€

Ποσότητα:  
   - Ή -   

NOXZEMA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟς 300ML

Η κλασική σύνθεση του αφρού ξυρίσματος NOXZEMA με μαλακτικά στοιχεία προστατεύει το δέρμα προσφέροντας άνετο και χαλαρό ξύρισμα.

Έχει εξαιρετικά πλεονεκτήματα κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος εξαιτίας της παρουσίας των ενυδατικών συστατικών και της πλούσιας σύνθεσης που προστατεύει το δέρμα κάνοντας το ξύρισμα απόλαυση για να ξυρίζεσαι όσο πιο κοντά μπορείς.

Ένα κλασικό όνομα στην ανδρική περιποίηση.

Οδηγίες Χρήσης                                        

Το ξύρισμα αποτελεί μία ιεροτελεστία για την ανδρική περιποίηση και ιδανικά για τα καλύτερα αποτελέσματα πρέπει να ακολουθούνται τα επόμενα βήματα:

  • Κλειδί αρχικά αποτελεί η ενυδάτωση ώστε να μαλακώσουν οι τρίχες και να είναι πιο απαλές στο κόψιμό τους.
  • Ένα ζεστό ντους είναι ιδανικό, ωστόσο εάν απλώς πλένεστε στο νιπτήρα βρέξτε το πρόσωπό σας και το λαιμό με ζεστό νερό για 3 λεπτά.
  • Βάλτε τον αφρό ή το τζελ με κυκλικές κινήσεις καλύπτοντας όλα τα σημεία για να εξασφαλιστεί η ομαλή κίνηση του ξυραφιού. Εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα αφήστε λίγο παραπάνω τον αφρό ή το τζελ να μαλακώσει περισσότερο τις τρίχες για να καταβάλετε μικρότερη προσπάθεια.
  • Βεβαιωθείτε ότι η λεπίδα σας είναι κατάλληλη και καλά στομωμένη για να μειώσετε τον κίνδυνο ερεθισμού και κοψίματος.
  • Να είστε χαλαροί όταν ξυρίζεστε και να κάνετε μικρές απαλές κινήσεις χωρίς μεγάλη πίεση για να κάνει το ξυραφάκι τη δουλειά.
  • Τραβήξτε λίγο το δέρμα σας όπου χρειάζεται για να δημιουργήσετε πιο λεία επιφάνεια.
  • Να ξεπλένετε συχνά τη λεπίδα κάτω από τρεχούμενο ζεστό νερό για να απομακρύνονται οι τρίχες και να έχετε πιο εύκολο ξύρισμα.
  • Αρχικά ξυριστείτε με τη φορά της τρίχας και όπου είναι αναγκαίο κόντρα για πιο βαθύ ξύρισμα.(κόντρα είναι όπου κατά την κίνηση βρίσκετε αντίσταση)
  • Αφήστε τα δύσκολα σημεία, πιγούνι και γύρω από τα χείλη, τελευταία για να μαλακώσουν καλύτερα. Σηκώστε το χείλος μπροστά από τα δόντια για να τεντωθεί η περιοχή στο μουστάκι και να το πιάσετε καλύτερα.
  • Στο τέλος ξεπλύνετε καλά τη λεπίδα με νερό και φυλάξτε τη. Ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με κρύο νερό για να κλείσουν οι πόροι, στεγνώστε το ελαφρά με μία πετσέτα και χρησιμοποιήστε ενυδατική κρέμα ή after shave για να σφραγίσει τη φυσική υγρασία και να αφήσει δροσερή αίσθηση ενυδάτωσης.

Αφιερώστε στον εαυτό σας τα λίγα λεπτά προσωπικής περιποίησης για ένα δέρμα λαμπερό και φωτεινό.