Κατηγορίες

ELUDRIL CLASSIC ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΜΑ 500ml

ELUDRIL  CLASSIC ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΜΑ 500ml
Μάρκα: Pierre Fabre Oral Care
Κωδικός Προϊόντος: 3577056023156
Διαθεσιμότητα: Δεν υπάρχει σε απόθεμα
Τιμή: 12,50€

Ποσότητα:  
   - Ή -   

ELUDRIL  CLASSIC ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΜΑ 500ml 

Η εξυγιαντική και καταπραϋντική ιδιότητα του στοματικού διαλύματος ELUDRIL CLASSIC ανακουφίζει από τα προβλήματα του στόματος, αντιμετωπίζει τον σχηματισμό οδοντικής πλάκας και περιορίζει την ανάπτυξη ή την επιδείνωση των προβλημάτων στα ούλα.

Καθώς βοηθάει στη διατήρηση μίας καλής στοματικής υγιεινής, το ELUDRIL CLASSIC μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από οδοντιατρική θεραπεία σαν συμπληρωματική φροντίδα σε θεραπείες περιοδοντίου ή εμφυτευμάτων.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Χρησιμοποίηστε δύο φορές την ημέρα, αφού βουρτσίστε τα δόντια σας και ξεπλύνετε διεξοδικά, αραιώστε 10 με 15 ml του ELUDRIL CLASSIC με χλιαρό νερό μέχρι την ανώτερη χαραγή στο δοσομετρικό καπάκι, φτιάχνοντας 45 ml διαλύματος. Κάντε στοματικές πλύσεις δύο με τρεις φορές μέχρι το καπάκι να αδειάσει. Μέχρι και δύο εβδομάδες συνεχούς χρήσης.

ΣΥΝΘΕΣΗ

Χλωρεξιδίνη (διγλουκονική χλωρεξιδίνη 0,10%)

  • Εξυγιαντικές ιδιότητες

Χλωροβουτανόλη (0.50%)

  • Καταπραϋντικές ιδιότητες

ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Κλινική μελέτη με 42 συμμετέχοντες (που χρησιμοποίησαν το διάλυμα για στοματικές πλύσεις δύο φορές την ημέρα μετά το βούρτσισμα, για 14 ημέρες) έχει δείξει ότι το ELUDRIL CLASSIC μειώνει σημαντικά την οδοντική πλάκα (δείκτης πλάκας Silness-Loë) στο 100% των ασθενών, και τους ερεθισμούς των ούλων (δείκτης ούλων): 33.1% μείωση για 28 ενήλικες μετά από αφαίρεση της πέτρας και στίλβωση και 33.9% μείωση σε 14 παιδιά χωρίς προηγούμενη θεραπεία.