Κατηγορίες

Αιθέριο έλαιο ροδόξυλου 100ml

Αιθέριο έλαιο ροδόξυλου 100ml
Μάρκα: Φαρμακείο Αγίου Όρους
Κωδικός Προϊόντος: 5200251802377
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 16,00€

Ποσότητα:  
   - Ή -   

Αιθέριο έλαιο ροδόξυλου 100ml

Το αιθέριο έλαιο ροδόξυλο τονώνει τη διάθεση, αυξάνει την πνευματική διαύγεια, καταπολεμά την κατάθλιψη, το στρες και την αϋπνία, βοηθάει στην αυτοσυγκέντρωση και τον διαλογισμό, ενώ επιδεικνύει και σημαντικές αφροδισιακές ιδιότητες, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά την σεξουαλική ανικανότητα και ψυχρότητα. Ένα αρωματικό μασάζ με Ροδόξυλο ανακουφίζει από την ένταση, ξεμπλοκάρει τα ενεργειακά σημεία και βοηθά στην ανάκτηση της εσωτερικής ισορροπίας, βοηθώντας να εναρμονιστεί το σώμα με το πνεύμα.

Περαιτέρω συμβάλλει αποτελεσματικά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος στη μείωση των πονοκεφάλων, των κρυολογημάτων, του βήχα και του πυρετού, ενώ φαίνεται ότι ανακουφίζει και από το Jet lag.

Σε ότι αφορά την περιποίηση του δέρματος, είναι ιδανικό για την ανασύσταση και αναζωογόνηση των ιστών των κυττάρων, γεγονός που το καθιστά πολύτιμο για τη φροντίδα του ώριμου κυρίως δέρματος, καθώς πιστεύεται ότι αντιμετωπίζει με επιτυχία τη χαλαρότητα και πλαδαρότητα της επιδερμίδας, αλλά και τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, ενώ λόγω της αντισηπτικής του δράσης συμβάλλει αποτελεσματικά και στην καταπολέμηση μιας σειράς δερματικών προβλημάτων, όπως ακμή, δερματίτιδα, ξηροδερμία, κλπ.

Τέλος, θεωρείται σπουδαίο επουλωτικό πληγών και τραυμάτων.

Συνδυάζεται εξαιρετικά με: Λεβάντα, Πορτοκάλι, Λεμόνι, Σανδαλόξυλο, Κέδρο, Γεράνι
Δεν έχουν παρατηρηθεί ανεπιθύμητες παρενέργειες.